Cum sa va spalati corect lenjeria intima

Iritatii ale pielii cauzate de lenjeria de corp sau sutienul sunt cele mai rele tipuri de iritatii ale pielii, în special datorită zonelor în care se află. Cum să preveniți întâmpinarea acestei probleme? Luați în considerare următoarele sfaturi și veți uita de acest tip de rushes.

Mai întâi de toate, asigurați-vă că nu sunteți alergic la țesătura din care sunt fabricate. Prin urmare, atunci când le cumperi, asigurați-vă că ați citit eticheta.

Sfatul următor, poate cel mai valoros, este să spălați lenjeria de corp înainte de a o folosi, chiar dacă lenjeriile sunt noi. Deși tocmai le-ați cumpărat, in lenjeria de corp se gasesc germeni, deoarece au fost atinșe de zeci de mâini înainte de a le cumpăra.

Chiar și mai rău, unele magazine le permit oamenilor să încerce lenjeria de corp înainte de a o cumpăra. Iar cele care nu se potriveau s-au încheiat imediat în vânzare și probabil în mâinile tale.

Deoarece lenjeria intima atinge zone ale corpului care sunt atât de sensibile, este important să le spălați.

Cel mai bun mod de spălare a lenjeriei este manual. Pentru că faceți acest lucru, controlați cantitatea de detergent cu care intră în contact și, în special, procesul de clătire. 90% din cauza erupțiilor cutanate cauzate de lenjerie se datorează reziduurilor de detergent. Prin urmare, asigurați-vă că clătiți generos. De asemenea, acordați o atenție deosebită sutienului dumneavoastră. Dacă dețineți un sutien push-up sau un sutien cu un burete gros, care poate conține o cantitate mare de reziduuri de detergent, asigurați-vă că îl clătiți corespunzător.

De asemenea, pentru a ucide orice bacterie care s-ar fi putut găsi pe lenjeria de corp, puteți folosi sifon. Înainte de spălarea manuală, le puteți înmuia timp de 10 până la 15 minute în apă cu bicarbonat de sodiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu