Cum sa vă curățati salteaua de pat de bedbug-urile (ploşniţe), praf de acarieni, pete și pentru a deodoriza?

Bedbug-urile (ploşniţă) sunt insecte parazite care pot provoca o mulțime de probleme pentru oameni. Acestea pot cauza erupții cutanate, pot provoca, de asemenea, probleme psihologice și reacții alergice, deci este important să știți cum să le dispară.

Micile coșmaruri au fost în jurul oamenilor de mii de ani. Acestea sunt atrase de dioxidul de carbon la care expirăm atunci când respirăm și, de asemenea, și de corpul nostru. Sunt, de asemenea, ingeniosi. Când nu se ascund, în jurul și sub salteaua de pat, se găsesc in căptușeala saltelei de pat, în locuri strânse și mici care păstrează întuneric, cum ar fi interiorul dopurilor, in fermoarul cearceafului pentru pilota. Prin urmare, poate doriți să verificați și acolo, pentru a vă asigura că le obțineți pe toate.

Pentru a vă asigura că eliminați ouăle de pe lenjeria de pat, utilizați apă și bicarbonat de sodiu. Îndepărtați-le timp de cel puțin o oră într-un bazin cu apă fierbinte în care adăugați bicarbonat de sodiu și apoi spălați-le ca de obicei.

Acum, când ați terminat cu lenjeria de pat, este timpul să treceti la saltea de pat.

Iată cum să curățați o saltea de pat pentru a scăpa de bedbug-urile (ploşniţe), praf de acarieni, pete și pentru a deodoriza:

Pentru acest pas, aveți nevoie și de bicarbonat de sodiu, dar, mai întâi, trebuie să-l vacuumați. După ce faceți acest lucru, presărați o cantitate generoasă de bicarbonat de sodiu și frecați-l bine. Puteți amesteca prful de copt cu uleiul esențial ales. Acest lucru va ajuta la eliminarea mirosului saltelei de pat, dacă există.

Aspirati din nou. Asigurați-vă că repetați procesul din cealaltă parte. De asemenea, asigurați-vă că vă curățați și aspirati sub pat, de asemenea, pentru a asigura succesul complet al operațiunii de a scăpa salteaua de pat complet de bedbug-urile (ploşniţe).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu