Cum să obțineți o piele moale ca de bebeluș în 20 de minute

Nimic nu se compară cu pielea moale și frumos mirositoare a bebelusilor. Agitația zilnică, stresul și munca de zi cu zi afectează cu siguranță aspectul pielii. Lipsa de hidratare și nutriție proastă ajută considerabil la îmbătrânirea prematură a pielii.

Dacă ați uitat cum să aveți o piele asemănătoare bebelușului, nu există nici o problemă. Puteți folosi aceste mici trucuri pentru a vă bucura de frumusețea corpului.

Primul lucru pe care trebuie să-l țineți cont este faptul că în interiorul sănătății se reflectă pe piele. Deci, dacă uscarea pielii dvs. nu este legată de un început de psoriazis sau nu este cauzată de o alergie sau de o eczemă, vă puteți bucura de mici trucuri de mai jos:

Terminați ziua cu o baie aromată
Sigur că știți ce beneficii miraculoase aduc ceai la sănătate, dar știi cum pot să vă hidrateze vizibil pielea? Primul pas este curățarea pielii: îndepărtați machiajul folosind ulei de măsline. Apoi, exfoliați corpul folosind o mână de porumb, 10 linguri de miere și 2 linguri de ulei de măsline. Masați întregul corp folosind această frecare, cu mișcări circulare. După ce ați îndepărtat frecatul de pe piele cu dușul, puteți pune niște pungi de iarbă în apa cada. Puteți opta pentru levănțică, mușețel, iasomie sau var. Dacă doriți să obțineți un efect mai relaxant, puteți alege verbena. Acest lucru vă va da un efect psihotonic.

Puteți adăuga 2 linguri de bicarbonat de sodiu la baie, astfel încât să vă luptați cu succes împotriva nervozității, stresului, durerilor musculare, picioarelor umflate și, eventual, eczemelor.

Nu uitați crema după baie
Cea mai obișnuită greșeală pe care o facem adesea este că imediat după scăldat ne ștergem corpul foarte bine, folosind prosopul. Astfel veți favoriza procesul de uscare a pielii. Înlocuiți acest obicei și, imediat ce ieșiți din cada, lăsați pielea să se usuce puțin, apoi aplicați ulei de nucă de cocos pe tot corpul cu mișcări ușoare. Astfel, uleiul va fi mai bine absorbit de piele, îl va hidrata și îl va păstra tânăr și frumos.

Dacă problema dvs. principală sunt calcaiele crăpate, aplicați exfoliere și baie, aplicați un strat gros de cremă de gălbenele și acoperiți tocurile cu o pereche de șosete de bumbac și păstrați-le pe tot parcursul nopții.

Beți o ceașcă de lapte cald și apoi nu pierdeți timp și bucurați-vă de un somn bun înainte de ora 12. Un truc mic ar fi să dormi cu mai puține haine pe tine, ca să-ți poți aerisi corpul și să-ți ajustezi temperatura pe timp de noapte. Dacă optați pentru acest truc, aveți grijă ce lenjerie de pat folositi si să nu deschideți fereastra.

Dușul de dimineață
Chiar dacă sunteți întotdeauna la fugă, mai ales dimineața, nu renunțați la dușul revigorant prin alternarea apei calde cu apă rece. Aplicați ulei de nucă de cocos pe față ca bază de machiaj pentru a vă asigura că aveți o piele hidratată pe tot parcursul zilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu