cum se planteaza marijuana

                                               PAMANTUL
Daca locul in care va-ti decis sa cresteti nu are solul adecvat pentru crestere cu putina munca veti rezolva aceasta problema,sapati o groapa si puneti inauntru pamant negru,pamant special cu fertilizanti sau pamant de florarie.Pentru a avea un rezultat bun puneti in pamant sodiu sau folositi ingrasamant natural amestecat cu pamantul negru,vacile dau ingrasamant natural ce contine nitrat de sodiu folosit de fermieri ca (ele) sa se ingrase si sare.
 Daca in jurul culturii nu aveti o sursa de apa sapati o groapa ca in cazul plantelor puneti saci de plastic incepant de la fund spre pereti interiori ai groapei pana la suprafata,in acest fel cand va ploua groapa se va umple cu apa,plasticul va tine apa in groapa iar pe voi va scuteste de drumurile lungi cu butoaie cu apa pana la cultura.Solul si apa au nevoie de un bun PH,planta de cannabis are nevoie de 6,5 PH.

Prepararea solului - ajuta la reducerea stresului,in containere mari de 8 cm2 x 15 planta produce o radacina puternica si planta rezista mai bine la scimbarea vremi,in munti solul bun e greu de gasit cautati zonele cu iarba,iar daca locatia aleasa de voi nu are pamant bun sau e pietris sapati o groapa cum am scris mai sus de 46 pe 46 cm pentru fiecare planta.Un mic efort pentru a sapa aceste gropi duce la o cultivare placuta si fara probleme,deobicei la munte plantele cresc mai greu dar sa nu va speriati plantele de multe ori o iau razna,cresc foarte mari si sanatoase unde nu te astepti neacordandu-le mare atentie.
Cea mai buna metoda de a controla temperatura outdoor este sa o plantati la locul potrivit,normal temperaturile mari sunt in mijlocul zilei deaceea aveti grija unde o plantati ca aerul sa nu fie prea sec,o sursa de briza intr-o vale e bine venita.Temperaturile reci de la sfarsitul sezonului pot fi evitate daca plantati cu o clona sau seminte in indoor pana ce aceastea prind putere pentru a putea fi mutate outdoor.


Cultivatul in curte - pentru cultivatori care locuiesc la case pot cu usurinta sa isi faca o mica plantatie in spatele casei,in acest fel sunteti aproape de ele si puteti sa le oferiti toata atentia sol,apa,nutriti.Prepara solul din toamna inlaturand toate buruienile si sapati gropi unde sa le plantati anul viitor.Poti sa cresti clone in casa exact ca rosile cand incepe vara le poti scoate afara,din fericire pentru noi pamantul e de calitate buna in majoritatea tari mai ales in gradini,curti.Plantele pot fi crescute si in containere,galeti mari daca seara pe decursul veri e prea rece acestea pot fi mutate cu usurinta in casa urmand ca a doua zi sa le scoateti cand rasare soarele.


                                                         APA
apa curata de ploaie este cea mai buna pentru a uda plantele dar verificati ph-ul ei in caz ca apare o ploaie acida,apa cu mult sodiu incetineste cresterea plantei rezultand frunze mici pe planta,iar apa cu un nivel scazut de sodiu e benefic plantei si de multe ori trezesc planta in caz ca sufera de stres din cauza potasiului adaugat in sol. Dar sa nu fie prea mult cum am scris mai sus, prea mult sodiu adaugat radacinile isi pierd abilitatea de a absoarbe apa si alti nutriti si se vor usca sau putrezi. Este foarte important sa testezi apa cu sodiu sau alti absolventi solizi,acesta trebuie sa treaca de 50 ppm.Sodiu e o problema mai mare cand se creste in containere. Fertilizanti - plantele pot fi fertilizate suficient ca acestea sa raspunda la temperaturile de 15 - 32grade C umiditate rezonabila,raze solare adecvate si vand moderat.Depinde de cat fertilizator puneti acestea pot fi udate la o perioada de 1-2 saptamani,schimbati fertilizatorul la inflorire folosind hidrogen ridicat.
Culegerea - culegeti inainte sa dea frigul, vremea rece omoara plantele daca scade sub 0grade in cateva ore plantele mor. Fiti atenti la vreme urmarind prognoza meteo din orasul vostru,daca cresteti mai multe tipuri de cannabis puneti-le separat in pungi de plastic,taierea plantelor se face la locul culturii voastre nu faceti prostia sa mergeti prin oras cu plante de peste 2 metri ,acestea se vor taia si se baga in pungi de plastic pentru a nu elimina mirosul, dupa care le puneti intr-un rucsac.

184 de comentarii:

  1. Si dupa ce le bagi in pungi de plastic se usuca asa cum trebuie? Si cam cat dureaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in pungi nu se usca ca nau aier,cel mai bine 3 sapt cam asa

      Ștergere
    2. Pot fi tunute si o luna pana ajung undeva la 15% apa in ele de la 75% cat au initial cand le depuneti in borcane. Va fi concentratia maxima de thc pe care o puteti obtine din recolta

      Ștergere
  2. Cam 2 saptamani asa. Dar le poti baga putin la microunde sa grabesti procesul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. auzi am si eu o intrebare cum tre sa pui semintele femela cu barbat sa poti sa le pui oricum

      Ștergere
    2. daca ai seminte de anu trecut sau mai multi ani fa in felu urmator :
      1. ia o caseroma de plastic cu capac
      2. servetele de masa albe (necolorate) si fara parfum
      3. pulverizator de apa (gem cum e ala de gemuri , il speli bine si pui in el apa)
      4. seminte (indiferent daca sunt feminizate sau nu .. )
      acum faci in felu urmator ... iei caserola .. pui un servetel pe fundul ei si presari semintele .. in functie de cat e de mare .. nu le pune prea ingramadite ca o sa le rupi radacinile ...
      dupa care le invelesti cu alt servetel si pulverizezi pana se uda tot servetelu ...
      dupa asta pui capacul caserolei deasupra si muti caserola la un loc cu caldura intre 15 - 27 de grade c si umbrut(intunecat ... nu lasa soarele sa bata in ele )
      Le verifici in fiecare zi sa nu cumva sa se usuce servetelu .. daca e uscat mai adaugi apa daca nu .. il mai lasi
      la 2 / 3 zile tre sa ai primele semne de incoltzire
      cand daracina ajunge la 1,5 / 2 cm lungime o poti planta (Radacina e prima care iese din seminte si arata un vierme care iese din radacina ) ai grija atunci cand o plantezi ... pentru plantare :
      1. un pagar de unica folosinta
      2. pamant ai mai sus cateva indicii dar foloseste foarte putin sodiu si fertilizanti in perioada asta sau chiar deloc pt ca poti arde radacina instant
      bun ... acum uzi pamantul din pahar inainte sa plantezi semintele
      iei un cui sau o scobitoare ce ai pe langa tine de dimensiunile unei scobitori
      ii faci o gaura in centrul pamantului din pahar si pui o samanta cu radacia (chestia alba) in GAURA ca am vazut lume care arata invers pe youtube :)) .. si o sa iti ramana la suprafata samanta atat ... partea alba in pamant .. samanta la suprafata (de acolo or sa`ti iasa primele frunze ...
      le poti tine la geam cu perdeaua trasa in caz ca esti intre lunile aprilie - septembrie... daca nu intr`o camaruta cu 1 bec economic 24w spiralat / planta (un bec pentru o planta) sau 1 neon in jur de 20w consum .. pentru 2 plante... le ti 18/6 lumina adica 18 ore lumina ,6 ore intuneric.. spor la crescut si inca ceva ... nu le da afara pe balcon .. o sa le manance vrabiile .. eu am patito ... pace !

      Ștergere
    3. Recomand vata in loc de servetele.

      Ștergere
    4. mersi mult m-au ajutat mult sfaturile tale

      Ștergere
    5. A mers treaba, necesita multa responsabilitate? apropo, un site ceva in regula de unde pot cumpara niste seminte? Multumesc frumos!

      Ștergere
    6. vorbeste cu prieten/ruda/etc sa iti aduca de afara...olanda in special . Pace

      Ștergere
    7. am 5 seminte de 3 zile le am pus in vata 3 dintre ele au prins radacini le mai las 2-3 zile si pe urma le pun in pahar dar vroiam sa te intreb ceva daca le pun intr-un ghiveci cat un pumn are ceva adica se poate ?

      Ștergere
    8. Frate trebuiau mutate de cand au dat coltii putin mai mari
      nu trebuie sa le lasi atat de mult, nu le ajuta cu nimic, trebuiesc plantate in pahare de plastic(sau direct in ghiveci) dar oricum dupa o perioada trebuiesc mutate daca recipientul este mic.. cand le plantezi sa ai grija sa nu le bagi prea adanc si sa fie cu coltul in jos, si sa nu uiti ca au nevoie de lumina multa, daca este autoflower ai noroc parerea mea, ca si incepator este foarte bun acest tip de seminte, plantele se dezvolta in functie de maturitate nu ca la cele feminizate care infloresc atunci cand au ciclu de lumina de 12h lumina/12h intuneric, ce sa zic bafta la plantat
      :D

      Ștergere
  3. Cumva stii cam cat gramaj poti scoate dintr-o planta,o medie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 5 grame ... Nu te chinui ca nu are rost.... Iti trimit poliția la usa

      Ștergere
    2. Sa o trimiti pe ma-ta la usa ma saracule.

      Ștergere
    3. BRIGADA ANTIDROG ROMANIA [D.I.I.C.O.T]
      În România, e simplu şi LEGAL să faci rost de droguri. Nici măcar nu trebuie să le cumperi. Cresc acasă. De seminţe, doritorii fac rost uşor de pe Internet, iar ca bonus primesc manuale de îngrijire pentru o recoltă cât mai bună.

      E nevoie de câteva minute pentru a face o comandă serioasă direct de pe site-ul unui comerciant de vise. Trei seminţe de cannabis costă 150 de lei şi ai promisiunea, chiar garanţia micului traficant, că recolta îţi poate umple buzunarele.

      Vânzarea - cumpărarea seminţelor de cannabis e LEGALĂ. Dar, de când a răsărit planta şi până face flori, dacă o deţii eşti clar un infractor. Şi rişti de la 2 la 7 ani de puşcărie.

      De la începutul anului şi până în prezent poliţiştii de la brigada antidrog au investigat 146 de persoane pentru creşterea în casă a plantelor halucinogene. Aproximativ 80 au fost deja arestate, iar restul sunt încă în audieri.

      Ștergere
  4. Depinde mult de cum o intreti. prima oara scoti cam 20-30 grame. Se poate si mai mult...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18-25 gr max

      Ștergere
    2. Eu am scos si 200-250

      Ștergere
    3. Eu am găsit într. Un parc în viena 2 plante în saci cu pământ de flori.normal ca le.am luat și le.am mutat le.am udat ca erau cam palide și sărăcăcioase dar aproape înfloreau. În 2 săptămâni au devenit viguroase și mugurii s.au înmulțit. Le.am îngrijit cam 7 săptămâni și apoi le.am tăiat ca era cam octombrie și mă temeam sa nu facă sămânță. Le.am uscat cu capul jos atârnate deasupra unui calorifer electric cam 10 zile.au ieșit perfect fără sa cunosc mare lucru despre ele.acum as vrea semințe sa cultiv ca nu am fost hotărât să opresc o planta pt.sămânță. cine mă poate ajuta?

      Ștergere
  5. la ce soi de marijoana scoti gramajul ala daca esti amabil sami spui si mie...

    RăspundețiȘtergere
  6. gaborilor...sa o sugeti ma....

    RăspundețiȘtergere
  7. am avut si io o samanta...am tinuto in vata...umeda...am lasato 4 5 zile si nu a incoltit delok,sa nu o fi fost samanta buna..."am gasito in iarba"????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu sunt bune semintele din iarba
      cumparati din magazin








      Ștergere
    2. ba fratilor a incepus sa mi se usuce planta are aproape 2 luni si vreo 17 cm ce sa fac?????

      Ștergere
    3. Acelasi lucru mi s.a intamplat si mie, poti sa imi dai un sfat te rog?

      Ștergere
    4. dupa 2 luni ar fi trebuit sa ti se faca de 1 metru bine depinde de planta dar chiar si planta de creste cel mai greu ar fi trebuit sa aibe macar 40 50cm ddddd

      Ștergere
  8. ce trebuie transformat in iarba de fumat numai frunzele si mugurii??

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim asta cu gaborii :))) Tu sigur esti fumat :)) PARANOIAAAA !!! :))))))

    RăspundețiȘtergere
  10. bagamias pula sa imi bag eu am scos 1kg de pe 3 plante

    RăspundețiȘtergere
  11. si daca planta a fost indoita de la jumate ce sa fac

    RăspundețiȘtergere
  12. super tare ma apuc de munca unde sunt eu este clima buna tot anul.......:))) sub 20 de grade nu scade temperatura...bafta la toti...

    RăspundețiȘtergere
  13. barosani imi spuneti si mie de unde fac rost de seminte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar semintele le pun afara nu as putea sa le cresc in camera ca este toamna

      Ștergere
    2. Cum sa nu fratiuk...vrei seminte?:))

      Ștergere
    3. Vreau eu ceva seminte prietene. Cum putem lua legatura?

      Ștergere
    4. nu inteleg in ce luna se sadesk ?

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    6. eu am 4 plante de 2 cm le tin langa geam si chiar sunt in forma buna pentru inceput va recomand ca ingrasamant zahar si zat de cafea ( in jurul plantei ) 100 % NATURAL ;)

      Ștergere
    7. Gasesti seminte la intrare pe stadion sau la magazin . Ba esti prost sau esti prost?

      Ștergere
  14. Indicat e sa ti semintele de marijuana in casa la caldura si umezeala multa.

    RăspundețiȘtergere
  15. si eu cu intrebarea: DE UNDE pot achizitiona niste seminte calitative, sa m-apuc si eu de gradinarit personal? stima

    RăspundețiȘtergere
  16. am 2 seminte care au incoltit...cam la ce inltime pot sa le pun in pamant pt le am pus la incoltit in vata umeda?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti sa le pui in pahare de unica folosinta puna prinde radacina se pun la 2CM in pamant :) sa le scoti din vata cand le pui si sa pui 1 bob pe pahar
      daca e frig si vrei sa le cresti bine iati un bec halogen mic ca gasesti si pe bateri de 1.5 V sau un ventilator mic si le poti creste in dulap iarna iar vara le scoti afara :)

      Ștergere
  17. salutare tuturor..De unde as putea sa cumpar si eu cateva semitne de marijuana?

    RăspundețiȘtergere
  18. de unde pot face rost de seminte de mari?

    RăspundețiȘtergere
  19. e bun daca folosesc un bec incandescent de 100w .......si mai spuneti-mi daca e neaparata nevoie de ventilator...?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca le crestiin dulap da ai nevoie de ventilator cat despre bec nu e bun
      iati un bec halogen pentru ca imita exact lumina soarelui
      enjoi

      Ștergere
    2. pretenas un bec de 600w iti trebe si ventilator sa mearga non stop aprpoap de ele man!

      Ștergere
  20. as vrea sa-mi pun si eu dar nu stiu ce sa fac mi se pare cam greu.-....

    RăspundețiȘtergere
  21. salut,imi ziceti si mie de la A la Z cum se planteaza semintile si la ce adancime in pamant va rog ajutati.ma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in primul rand cauti seminte pe la baieti .....
      le iei le pui in vata si umezesti bine vata le lasi la caldura 4/6 zile depinde de coaja bobului
      dupa le pui in paharele de unica folosinta la 2 cm in pamant :) bafta

      Ștergere
  22. daca dealeru` tau a prajito la microunde .. poti sa o ti unde vrei :))

    RăspundețiȘtergere
  23. ba frate eu am cateva seminte loate de la un tov care plm omu si.a facut frumos cu cort ventilati neoane super tare .. si am ciripit si eu cateva . d e la el si am de gand plm sa le bag intrun ghiveci sa pun o cana de apa si apoi sal scot in holu blocului pana creste niste apoii il duk lui..:) plmm sper sa .. fac si eu 1 cvui macar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. puna la mugure mai ai mult de asteptat sa poti rula un cui dupa ce e planta mare si pusa la uscat cu varful in jos ca sa se scurga THC din tulpina in mugure mai stai 2 saptamai 3

      Ștergere
  24. de unde as putea cumpara seminte fara sa afle politia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de unde cumpar seminte

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  25. sal fratilor...dupa ce a crascut planta ce ii fac sa pot sa o fumez??cum o usuc ??ce timp imi ia ...etc etc..poate ma puteti ajuta..bafta..legalize marijuana:)

    RăspundețiȘtergere
  26. Vreau sa imi cresc si eu ca prea m-am saturat de chimicalele astea legale ce iti fwte creieru dar am o intrebare.am citi pe tot felu de bloguri despre crestere dar pe mine ma intereseaza 2 lucruri si anume:
    1.am 5 seminte,le germinez toate 5.Le pun in pamant in acelasi recipient sau fiecare in alt ghiveci ca sa zic asa
    2.La recoltare am citit pe bloguri ca o dezradacinezi si o pui la uscat toata planta.Adika o planta o folosesti pt o singura recolta sau cum se face mai exact ?Care poate sa imi raspunda ii multumesc tare mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1 pune-le separat
      2 Le tai doar mugurii si ii pui la uscat pentru ca planta sa cresca in continuare.

      Ștergere
  27. eu ziua le las inauntru pe pervezu la geam....noaptea are cv daca le las la intuneric? sau trebe neaparat bec?

    RăspundețiȘtergere
  28. frate caut si eu o apa cu ph 7...sau cum as afla ph de la apa de ploaie

    RăspundețiȘtergere
  29. mie a esit planta a plantat untrun pahar deplastic ast sa creasca mare sa fuman

    RăspundețiȘtergere
  30. 1. Atentie la seminte! cand le cumperi ar fi bine sa iei cate o seminta si s-o presezi usor cu 2 degete, daca ramane intacta o poti planta, iar daca se sdrobeste inseamna ca nu e buna ( nu m-ai incerca s-o plantezi )

    2. Semintele din iarba sunt foarte bune....atata timp cat nu se sdrobesc ;)

    RăspundețiȘtergere
  31. cata apa si la cate zile.. pls ca nu prea ma inteles.. am si eu motivele mele nu prea mai vad bine dar ma intereseaza la cat timp pune apa.... si cat gramaj de apa.. ??? pls

    RăspundețiȘtergere
  32. am pantat si ieu da nu miau iesit sunt de 2 saptamini in pamint si nici un semn ce sa fac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai pus seminta direct in pamant,slabe sanse. Eu am pus semintele in servetele,umede, intr-un recipient de plastic. si cam in 3 zile mi-au incoltit dupa le-am pus in ghiveci sau pahare cu unica folosinta. Te sfatuiesc sa faci lafel man.

      Ștergere
  33. baietii...va multumesc frumos pt intrebari si raspunsuri£...incat free site-ul tau e super smecher...o sa iti mai las un comm la uscare...o sa te invit la un joint...:*

    RăspundețiȘtergere
  34. Salut am si eu 9 plante au cam 70 de cm inaltime sunt inalte cu frunze mari sunt toate indica white widow og kush si niste orange bud am , de 1 saptamana au inceput frunzele de la baza sa se ingalbeneasca si sa se usuce le poti rupe usor ca o frunza uscata doar alea de la baza alea din varf sunt verzi si frumoase.Am citit ca este ceva legat de lipsa de nitrogen... ce as putea face?

    RăspundețiȘtergere
  35. Frate am un beci in casa as putea sa fac plantatie? am inteles ca scot 18-25gr pe o planta... dar vreau sa stiu timpul necesar cand planta este gata, cand zic gata,GATA DE RULAT ~~,si GAta de vandut ca sunt smecher in pula mea..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ce smecher ejty u ma cap de p**a daca nu stii nimik, planta asta merita respect nu orice fraier poate sa o cultive

      Ștergere
    2. asta nui afacere bai cap de pula smechera astai pasiune

      Ștergere
    3. corect ... pt cap de pula

      Ștergere
  36. da esti smecher si prost !!!!!:)))) mai bine ocup... de altceva nu e pt tine:)))

    RăspundețiȘtergere
  37. asta da smecher (RAU) vrea sa devina dealer neautorizat si nu stie cand e planta gata, smechereeeeeeeeee-punete si invata si dupa aia apucate de afaceri k nici nu apuci sa vezi muguri si pleci militar. In pula ta de smecher

    RăspundețiȘtergere
  38. sall in septembrie pot sa plantez seminte am nevoie ajutor dac se poate cum procedez

    RăspundețiȘtergere
  39. salut am nevoie de ajutor pot sa plantez acuma seminte !! doresc un raspuns cum trebe procedat si caldura apa tot ?va rag mult

    RăspundețiȘtergere
  40. sallll doresc niste informatii pot sa pun seminte in luna asta cum trebe procedat doresc niste in formatii !!!!?va rog

    RăspundețiȘtergere
  41. am plantat si io vro 5 seminte intr-o zona de munte si miau crescut ..adica mam intors la ele dupa o luna si erau marisoare plantutele mele ...miam cules recolta si dupa o 1 sapt ..a trecut un cioban cu oile si miau cotropit plantele ..am fost foarte trist ...si nu am mai plantat de atuncii ....este prea multa presiune

    RăspundețiȘtergere
  42. care este diferenta intre mascul si femela O.o ??? :D va rog ajutati-ma :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai frate da toti ciobanii si taranii vor sa planteze dar nu au habar de nimik. Puneti draq mana si cititi si dupa va apucati de plantat fara intrebari. Cautati pe internet ca gasiti tot despre plante

      Ștergere
  43. firati ai dracu de drogatiiiiiiiiiiii.....multa muie la prosti

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  45. baieti am nevoie de ajutor :D mi'au incoltit cateva seminte,le'am pus intr'un recipient cu pamant de flori...ce trebuie sa fac incontinuare? P.S e pt prima data cand plantez

    RăspundețiȘtergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  47. Ce ziceti e bun ak47? k planta?

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  49. Cam cate grame se poate scoate de la o planta?

    RăspundețiȘtergere
  50. de und pot face rost deniste seminte fraa? am nevoie urgent

    RăspundețiȘtergere
  51. salut! am si eu o intrebare, in ce luna se planteaza outdor? am inteles ca cel mai bine e pe la sfarsitul lui mai,inceputul lui iunie. dar nu sunt lamurit si as vrea sa stiu exact.

    RăspundețiȘtergere
  52. Am gasit 4 plante mari si leam curatat.apoi am ramas cu niste seminte..oare sunt bune pentru cultivat?astept raspuns

    RăspundețiȘtergere
  53. sal,ce se poate intampla daca sunt plantate 3 plante intr un singur recipuent,nu mai cresc dau ce se ibtampla?

    RăspundețiȘtergere
  54. salut de unde pot face rost de seminte eu vreau seminte de himarisiseminte de natur

    RăspundețiȘtergere
  55. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  56. Auziti am si eu o intrebare misau facut dar chiestia aia alba gen radacina a intrat in napoi inseminta dece

    RăspundețiȘtergere
  57. Am si eu 5 plante au esit si sun de 3 cm le trebue ce ingrasamint??

    RăspundețiȘtergere
  58. Intrebari stupide din care nu intelegi nimic
    ! ok,ceea ce vreau eu sa stiu,dupa ce planta a incoltit,are vreo 10 cm,intr-un ghiveci ,mic pot sa zic,o iau o pun intr-un recipient mai mare,o ingrijesc asa cum trebuie si...aici vreau sa primesc un RASPUNS daca se poate: dupa cat timp pot sa fumez din ea,adica cam cat timp dureaza pana ce planta da muguri? Am auzit ceva de genu'...6 luni,m-i se pare enorm de mult. DECI?

    RăspundețiȘtergere
  59. Salutare,
    Eu am facut in felul urmator.
    Am pus boabele intr-un pahar cu putin pamant si apa (2-3 cm pamant), le-am lasat 4-5 zile sa scoata capul apoi le-am mutat intr-un ghiveci mic.Dupa ce au facut aprox 10 cm le-am mutat intr-un ghiveci mare de 12-15 L , una chiar este in galeata.
    Becuri folosesc mai multe in paralel.
    Am pus 2 tuburi gro-lux de 18 W deasupra intr-un corp de iluminat 2x18W si inca 1 bec Tornado de 60w(echivalent 280w) lumina 6500K (lumina alba)
    Acum plantele au 2 luni sunt in perioada de vegetatie cu o inaltime de 52 cm respectiv 42 cm, sunt puse la diferenta de cateva zile.
    Dupa aproape 1 luna mi-am luat ceva fertilizator de rosii si le pun 1 data la 2 sapt. pana ajung la Flowering.
    Ventilatie nu am nimic dar din cate am vazut nici nu este obligatorie daca deschizi usa la dulap de cateva ori pe zi.
    Din pacate nu stiu daca plantele sunt feminizate,indoor sau outdoor, semintele sunt random.
    Ce imi recomandati in continuare pentru a avea tot ce le este necesar.
    Din cate stiu dupa aprox 3 luni intra la Flowering, trebuie sa schimb lumina de pe rece pe cald?
    Au avut o evolutie buna?

    RăspundețiȘtergere
  60. am si eu o curiozitate! daca am tinut semintele mai mult timp in apa,aprox o saptamana jum mai pot sa le pun in pamant? astept raspuns. mutumesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  61. Am doua plante le-am semanat intrun ghiveci acum am mutat una pentru ca era foarte mica dar vad ca sa aplecat de la varf ce sa fac

    RăspundețiȘtergere
  62. Sal vreau sa cumpar urgent cateva seminte feminizate de marijuanna. Va rog lasati mesaj

    RăspundețiȘtergere
  63. Ar fi bine sa le dea drumul legal pe piata !!!! Futuvan gura gabori !!!

    RăspundețiȘtergere
  64. Mari cultivatori :)))) santeti praffff....lasati-va

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  65. Buna fratilor ! sunt amator, am pus samanta in servetel, a iesit capul alb dupa vreo 4 zile, avea vreo 2 cm, apoi am plantato in pamant de la florile lu mama :D :)), era pamant mai negru de la florarie.. am pus ghiveciul in birou si am pus un bec economic de 100W si ventilator(cooler) de la procesor de 12v, iam dat lumina si ventilatie vreo 12-14 ore pe zii, am udato cat sa nu fie pamantul uscat.. azi a fost a 4 a zii si nu a iesit nimic si nu am mai avut rabdare.. am scos samanta sa vad ce sa intamplat.. si nu mai avea capul acela alb, era doar samanta :| vreau sa stiu in cat timp rasare puietul, cate ore de ventilatie si lumina trebe sa aiba, si de ce nu mai are capul alb samanta... va rog sa ma ajutati si pe mine.. ca la urma urmei din greseli invatam :)) .. mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  66. buna am si eu o intrebare in luna decembrie se poate planta daca fac totul ok ?

    RăspundețiȘtergere
  67. fratilor cumparati seminte de la sensi seeds

    RăspundețiȘtergere
  68. salut am o intrebare ,,planta va creste normal daca este singura fara mascul ?

    RăspundețiȘtergere
  69. Noroc la baieti! Bai baieti, lasati dreaq planta mascul ....nu aveti treaba cu ea...planta mascul polenizeaza planta femela( ce'a care face mugurii, chestia aia care o fumati) si in loc de muguri o sa aveti un mare ciorchine de seminte :)... Deci ne-am inteles? Planta mascult NU ! Planta femela DA! scuzati'mi putin nesimtirea....dar asta sunt ;)

    RăspundețiȘtergere
  70. In ce luna sunt gata plantele outdoor?!August-Septembrie?si inca ceva,plantele femele au seminte sau doar masculii? ty :P

    RăspundețiȘtergere
  71. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  72. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  73. Salut tuturor m-am uitat la cateva raspunsuri de ale voastre unele chiar mi-au prins bine altele ..m-am facut va nu le citesc .
    Am plantat chiar in acest moment samanta de mrj m-am interesat ce si cum pasii mei au fost urmatori
    1 : am luat samanta am pus-o intr-un pahar cu apa cam 2 minute am sters-o cu un servetel .
    2: am pus samanta cu vata si...plt la fel cum am puneti ai grau de Sf Andrei pentru incoltire
    Dupa o saptamana jumate o scot pun pamant negreu intr-un paharel micut pun samamta cam 1 2 cm . O ud cu apa de ploaie cu o sticla cu gauri . M-ar interesa si pe mine daca vreti sa imi spune ti pasii urmatoroo care ar fi . Mersi! La verde mult pt toti cultovatorii.

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna,am citit absolut toate comentariile in legatura cu plantatia de marijuana . Am cumparat de curand niste seminte de marijuana si azi le-am pus la incoltit . Si as avea 3 intrebari . 1. Dupa ce am pus samanta in pamant trebuie sa o tin la soare ?( ma refer inainte sa imi iasa din pamant )
    2. Cand semintele sunt puse la incoltit , au nevoie de caldura permanenta?
    3. Dupa cat timp ar trebui sa primesc primele semne de incoltire ?
    Multumesc anticipat .

    RăspundețiȘtergere
  75. Atatea intrebari fara rost!!!
    Fratzilor exact cum se creste o seminta de rosie asa se creste si canabisul!!
    Eu nu mai pierd vremea cu seminte imi iau direct clone care le bag direcr la 12/12 h pentru inflorescentza!!!
    Daca facetzi indor aveti nevoie neaparat de un bec de cel putzin 250w pentru o recolta bogata!!!
    Si un filtru de aierisire!!
    Chestia cu becuri economice o sa itzi aduca o recolta cum am citit mai sus de 15g-20g max
    Gandestete cat de puternic e soarele nul compara cu un bec economic ca platesti mai mult curentu si plus riscu tau mai bine satzi iei direct de fumat sau marog ceai depinde la ce o foloseati!!

    RăspundețiȘtergere
  76. de unde pot cumpara niste semintee imi spuneti si mie va rog..? si cand se planteaza..?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nirvana shop eu de acolo mi-am luat si toate au germinat

      Ștergere
  77. Se planteaza in aprilie- mai, indicat la inceputul lunii Mai . Si seminte nu-ti comanda de pe net daca nu vrei sa-ti vina garda jn control . Cauta ceva dealer . Sigur iti poate face rost de cateva seminte. Dar ai grija apasa putin pe ele si daca nu se rup sunt bune de germinat . Daca se rup nu are rost sa cumperi ca iti iei teapa urata . Ai grija intreaba si la ce temperatura au fost tinute . Daca au fost tinute la o temperatura de 6-8 grade C sunt bune mai mult timp aproximativ 2 ani . Daca au fost tinute la o temperatura mai mare maxim 6 luni sunt bune. Vezi cum te descurci! Succes .

    RăspundețiȘtergere
  78. cati centimetri trebuie sa aiba planta pentru ca sa o pot transpalta afara din ghiveci in solul natural?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai planta ar trebuii mutata atunci cand are al trilea strat de frunze, ca sa reziste la temperaturile mici din timpul nopti, iar pe noapte cand sunt temperatur de sub 8 grade trebuie acoperite cu sticle de plastic.

      Ștergere
  79. Salut...am si eu 3 seminte purple kush auto si nu stiu cum sa procedez....la plantat.Un sfat?


    RăspundețiȘtergere
  80. Seminte feminizate si autoflowering de la Royal Queen Seeds cu sediul la Amsterdam..cateva tipuri:white widow , amnesia haze ,special queen ,critical, auto ak,power flower, royal creamatic,si altele.. pachete de 5 seminte- incepand de la 150 ron ,pachete de 10 seminte - incepand de la 270 ron 0754515334

    RăspundețiȘtergere
  81. Parerea mea fratilor e ca trebuie sa va lasati.

    RăspundețiȘtergere
  82. Asta e paliu cu semintele lui, as vrea si eu sincer niste seminte, pentru ca am pus 5 in pastile de turba si nu mi-au iesit decat 1, iar semintele le-am luat de la greenhouse, cred ca le-am pus prea adanc mortii lor, nu pot sa imi explic, ca eu ca prostu` nu le-am germinat in servetele.. Revin la Cristian asta, l-as suna si eu dar , dar mi-e tarseala ca e de la garda. Sigur e de la garda. Asa ca nu stiu cum sa fac ca nici dupa site-u ala nu vreau sa comand acasa, doar sa ma duc in Holland iar, si nu am cash. E ca reaq ce sa mai. :))

    RăspundețiȘtergere
  83. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  84. Apropo am si Kit-uri HPS de 600w .Intradevar am vazut ca au fortat magazinele din tara si va spun eu ca si in strainatate au facut la fel..sa dea lista clientilor care au cumparat seminte..ca doar nu le ghicea mama Omida care face acasa...si dupa ce asteptau 2 luni le darmau usa...magazinul asta al meu nu o sa puna ei mana asa repede pe el...server offshore...luat cu bitcoin.....am mai invatat si noi de la altii.....nimic nu e sigur dar facem ce putem...macar sa se chinuie putin...ne intalnim in padure..bagam semintele sub piatra...trimitem banii cu porumbelul...haha mai radem si noi.O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
  85. Am planta are 2 luni si are 32 cm 5 randuri de frunze si un inceput dc creste asa greu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut,depinde...daca este automata si o transplantezi..se supara si incetineste chiar moare..nu-i place sa fie deranjata la radacina.Daca este normala de obicei este multa apa..are frunzele lasate in jos?Unde ?Afara...indoor?

      Ștergere
  86. Salut,trebuia sa le bagi lemne de sustinere ca la rosii...rar am vazut una in faza de ofilire sa isi revina..de obicei atunci cand se ofileste ii poti da orice...nu isi revine...ce ramane in picioare ..ramane...ce nu..altele...nu te dezamagi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu vreau sa va dau un sfat clar tuturor... de le cresteti indoor aveti grija pe cine primiti in casa,evitati invitatiile in casa prieteni vecini rude etc. Nu puneti plantele la geam, nici outdoor oricine poate sa vada chiar si o baba si are ce papa caca din gurita ... trebuie sa aveti un loc extrem de secret poate sa fie in casa intr-un ghiveci micut intr-un colt si ziua le puteti pune pe un scaunel in spatele unei perdele prin care sa treaca lumina pana la ele fara ca ele sa fie vazute, folositi Parfum de camera sprayuri anti tobacco si altele cu miros de flori, nu deschideti geamurile este cea mai mare greseala deja,nimeni nu tre sa stie ce aveti in casa,nici vantul nici pamantul,daca detineti aceasta planta,evitati plantatiile outdoor(pot fi valabile doar si numai daca aveti un loc extrem de ascuns in care poate ajunge lumina la ea ex. padure,boscheti,lanuri de porumb ce nu va apartin sau locuri neumblate de catre oameni cum ar fi smocuri mari de iarba etc. in Romania niciodata Outdoor!!!!!) Indoor este cea mai sigura metoda pe care multi o folosesc in Romania recunosc,nu sunt consumator nu sunt detinator sau plantator al acestei seminte(planta) dar cunosc multi oameni si pot sa spun ca mai bine de o jumatate de tara planteaza nu dau nume sau locuri,dar toti ce pe care iam cunoscut folosesc metoda indoor cea mai buna si mai sigura si in cel mai important caz nu evitati iesirile din casa in caz ca ieseati inainte mai mult si acum ca aveti planta iesiti mai putin poate sa dea de banuit daca aveti vecini mai cacaciosi si futaciosi de grija,si in cel mai mare si mai important caz evitati barurile,CONFLICTELE,discutiile sa fie cat mai scurte cu oamenii indiferent de cine este acea persoana!!Pazitiva ca Romania e o tara de kkt si legile sunt aspre!! cine vrea sa consume si sa isi faca o cultura fara probleme recomand Jamaica sau Maroc am fost si recunosc e plin peste tot!

      Ștergere
  87. Va rog frumos unul dintre voi care știți exact cum de tunde planta de marijuana va rog sa îmi explicați și mie....exact că unui retardat as vrea sa îmi explicați k nu vreau sa gresesc...

    RăspundețiȘtergere
  88. buna cum plantez semintele cu coltu in jos sau in sus multumesc

    RăspundețiȘtergere
  89. Salutare tuturor a fost prins vreounu de politie pana acuma?? :)))

    RăspundețiȘtergere
  90. salut tuturor a fost vreunu prins de curcani pana acuma? :)))

    RăspundețiȘtergere
  91. Sa creasca iarba mare bree ;)

    RăspundețiȘtergere
  92. Salut am si eu cateva planticele si sau cam alungit eu zic ca nu au destula lumina, la led le tin desigur dar nu stiu ce sa le fac ca se dezvolta ca naiba

    RăspundețiȘtergere
  93. Cine imi poate explica! Cat timp necesită incolțirea, și șervețelele umede "cu alcol" sunt bune!? Sau naturale!? Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2-3-4 zile... servetele simple (nazale)

      Ștergere
    2. Tati, șervețele umede cu alcool nu s bune, decât șervețele normale pe care le uzi, la asta se referă, merge ce i drept, dar parerea mea e că te complici, sincer. Lasa le in pământ, și după 2 3 zile , la intuneric, răsar 100%

      Ștergere
    3. Cum dracu servetele umede cu alcool e o gluma ca nu ma prind? Am filme ce pula mea? Servetele trebuie sa fie uscate,neparfumat si pui tu apa pe ele sau poti folosi si vata. Dar nu meritai raspunsul asta

      Ștergere
  94. Meşterilor, vreau sa incerc si outdoor dar nu stiu sigur perioada in care trebuie scoase ....pace!

    RăspundețiȘtergere
  95. Mesterilor.... vreau sa incerc si outdoor dar nu stiu exact perioada in care trebuie sa le scot...help me 😂✔

    RăspundețiȘtergere
  96. Bă mie miau crescut un pic dar încep să se înegrescă ... dc ajutămă te rog

    RăspundețiȘtergere
  97. Salut, stie cineva de ce sau uscat plantele doar ce iesise din pamant si au murit aveau 1,50 cm

    RăspundețiȘtergere
  98. Salut, stie cineva de ce sau uscat plantele doar ce iesise din pamant si au murit aveau 1,50 cm

    RăspundețiȘtergere
  99. Buna ziua am si eu niste intrebari
    1.cata apa se pune la o plantă
    2.muguri se pot culege ori cand si plata poate sa faca alti in continuare

    RăspundețiȘtergere
  100. Cum adică se dezvoltă ca naiba? Adică? Fii mai explicit. Uite yo le am lasat natural și nu am probleme...

    RăspundețiȘtergere
  101. multe explicati cereti si multe detali romanilor e foarte simplu nu trebuie nici vata nici nimika o bagi un milimetru sub pamant bagi apa si o lasi acolo a 3ia zi da se sparge si iese coltul ce va eeste asha de greu laurma o luati dupa ce se face de vro 14 15 centimetri o bagati an spate la casa daca nu o tineti an casa cu o casuta facuta manual daca nu aveti de unde sa cumpaarati o faceti din lemne cu geamuri de folie si becuri albastru sau verde si ph-ul e naspa stricati semintele de geaba puneti frate DHC daca tot faceti ceva din viata voastra

    RăspundețiȘtergere
  102. multe explicati cereti si multe detali romanilor e foarte simplu nu trebuie nici vata nici nimika o bagi un milimetru sub pamant bagi apa si o lasi acolo a 3ia zi da se sparge si iese coltul ce va eeste asha de greu laurma o luati dupa ce se face de vro 14 15 centimetri o bagati an spate la casa daca nu o tineti an casa cu o casuta facuta manual daca nu aveti de unde sa cumpaarati o faceti din lemne cu geamuri de folie si becuri albastru sau verde si ph-ul e naspa stricati semintele de geaba puneti frate DHC daca tot faceti ceva din viata voastra

    RăspundețiȘtergere
  103. De cata apa are nevoie o planta outdoor? Trebuie sa ma duc zilnic la ea sa o ud? si cam cata apa trebuie sa ii pui la o udare si din cat in cat timp trebuie sa ii pui apa?La inceput cand creste cata apa ii trebuie?

    RăspundețiȘtergere
  104. Daca am pus semintele azi data de sus mai se face ca cineva mia zis ca doar primavara se pun eu leam pus in September deci ... ms

    RăspundețiȘtergere
  105. Se poate planta în luna septembrie în exterior (camp / padure ) ?

    RăspundețiȘtergere
  106. Salut grup . am si eu o intrebare . am si eu o planta si a crescut cam la 7cm dar sa aplecat foarte rau dar se vede ca e sanatoasa ce sfaturi imi puteti da sa stea dreapta . Multumesc Peace !!!

    RăspundețiȘtergere
  107. Frate eu am 35 de plante 10 master kush 10 double gum si 15 de afgan kush vreo 6 plante se incep a usca ele stau intro incapere lumina apa caldura ventiliator este tot au mai mult de o luna au inaltimeA de 50 60 cm poti sa ma ajuti sami dai un sfat de ce se usuca acelea si daca trebuie mutate sa nuse inbolnaveasca acele lalte sau nu lii nimic si mai zimi cum se uda corect eu apa le dau peste o zi

    RăspundețiȘtergere
  108. Frate eu am 35 de plante 10 master kush 10 double gum si 15 de afgan kush vreo 6 plante se incep a usca ele stau intro incapere lumina apa caldura ventiliator este tot au mai mult de o luna au inaltimeA de 50 60 cm poti sa ma ajuti sami dai un sfat de ce se usuca acelea si daca trebuie mutate sa nuse inbolnaveasca acele lalte sau nu lii nimic si mai zimi cum se uda corect eu apa le dau peste o zi

    RăspundețiȘtergere
  109. Cum sunt semințele de la legalize.it? Calitate?

    RăspundețiȘtergere