3 Remedii naturale împotriva celulitei


Celulita afectează oameni diferiți, indiferent de greutatea lor, și nu este, după cum s-ar putea crede, rezervată femeilor cu câteva kilograme în plus. Remediile naturale pentru celulită reprezintă o armă valoroasă pentru orice femeie. Am adunat pentru dvs. 3 rețete naturale pentru a vă scuza de această problemă, odată pentru totdeauna.

Printre cauzele celulitei se numără în primul rând stilul de viață, care include dieta, activitatea fizică și recreere. În lunile reci, mulți dintre noi fac mai puțin sport, mănâncă mai gras și consumă mai puțin lichide, toți acești factori fiind în mod direct legați de apariția celulitei. Sportul ar trebui să fie indispensabil în lupta împotriva celulitei, pentru că, cu ajutorul ei, ardem mai multă grăsime, mușchii sunt tonifiați și aspectul de coajă de portocală este redus.

Un exfoliere cu cafea
Pe lista celor mai populare remedii naturale pentru eliminarea celulitei este inclusă cafeaua, deoarece cofeina stimulează circulația pe piele și ajută la îndepărtarea toxinelor din zona afectată. Cum face acest lucru? Cofeina îndepărtează depunerile de grăsime și face pielea mai fină.

O exfoliere de cafea este obținută utilizând cafea măcinată ca materie prima. O rețetă populară și eficientă cu cafea vine de la faimosul Doctor Oz: o jumătate de cești de cafea măcinată, un sfert de cești de zahăr brun și puțin ulei de măsline. Aplicați uleiul de măsline (pe duș) pe zonele cu probleme, apoi, folosind mișcări circulare, frecați pielea cu un amestec de cafea pe bază de celulă. Clătiți și repetați tratamentul de două ori pe săptămână.

Dacă doriți ca efectul să fie mai puternic, utilizați acest amestec pentru a face ca ambalajele să se facă cel puțin 2-3 ori pe săptămână.

Oțet de mere
Adesea folosit în procedurile de îngrijire a corpului, oțetul de cidru de mere ajută la obținerea unui păr strălucitor și matasos, elimină acneea sau albirea dinților, dar dacă nu știați, ajută de asemenea la reducerea aspectului celulitei, fiind un remediu natural excelent în acest caz. Efectele sale vor fi văzute după ce se face de câteva ori pe săptămână un masaj circular cu un amestec de trei părți oțet de cidru de mere și o parte ulei de măsline.

Ulei de cocos
Un ingredient culinar parfumat, uleiul de nucă de cocos a început să fie utilizat din ce în ce mai mult pe scară largă ca tratament natural pentru celulită, deoarece accelerează metabolismul și, prin urmare, provoacă mai rapid arderea grăsimilor. O altă funcție importantă este detoxifierea organismului.

Uleiul de cocos va ajuta la eliminarea celulitei dacă îl folosiți ca ulei de masaj în zonele cu probleme în timpul dușului. Acesta poate fi amestecat cu zahăr sau sare pentru a obține un fel de frecare care va elimina cu siguranță celulele moarte de pe suprafața pielii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu