Etapele alegerii unor tatuaje dupa categorii si tipuri

Alegerea unor modele de tatuaje , pentru fiecare persoana , este o hotarare anevoioasa .Trebuie sa il purtam pentru totdeauna si ne intrebam daca am ales sau nu modelul adecvat .
Astfel alegerea modelului trebuie facuta din doua puncte de vedere . Unul este ceea ce ne dorim si al doilea este ceea ce se poate face . Ascultati sfatul artistului tatuator care executa acest lucru
Sfatul artistului tatuator este acela de a va spune daca se poate realiza acest model la dimensiunea ceruta si daca este bine in locul aplicat pe corp. Exista standarde si in acest lucru (pozitia tatuajului ) care ajuta la executia si imaginea frumoasa a unui tatuaj (tatoo) . Ca exemplu ar fi ca un tatuaj tribal la un baiat in general sa nu se poata aseza deasupra bazinului ,asa cum o fac fetele de exemplu . Sant multe exemple in care experienta tauatorului il poate duce pe client la decizia cea mai buna.
Ascultati-l cu atentie ! Dumneavoastra vreti de exemplu un model de tatuaj (tatoo) complex cu multe detalii dar il vreti foarte mic. Acesta nu va avea calitate deoarece la aceasta marime nu se pot tatua detaliile indiferent cat de bun ai fi ca tatuator . Il vreti intr-o parte a corpului unde se pate executa foarte greu sau in general nu ii este locul acolo ca exemplul de mai sus . Deasemenea , alegerea unui model black and grey care ar fi extraordinar de frumos color (cum ar fi un koifish japonez). Tatuatorul trebuie sa-i arate si sugereze ambele modele de tatuaje .
Atentie! A fi tatuator nu inseamna a fi un copiator de modele pe corp . A fi artist tatuator profesionist inseamna a avea experienta si tehnica multa de executie de tatuaje , simt artistic , viziune , a avea cursuri medicale , a stii sa deseneze cu mana libera modele cerute , a improviza modele existente si a stii grafica computerizata programe gen Corel , Photoshop si alte softuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu