Știri uimitoare pentru fumători: Rețeta care vă va curăța plămânii în 3 zile


În fiecare an, zeci de mii de oameni își pierd viața din cauza fumatului activ sau pasiv. Cancerul pulmonar a devenit din ce în ce mai prezent în viața noastră.


Fumatul este un viciu pe care foarte puțini sunt capabili să renunțe complet. Fumătorii se confruntă cu o congestie pulmonară legată de nicotină și de alți compuși toxici care se acumulează în fluxul sanguin în timp.

Împreună cu boala pulmonară, fumători greu se confruntă adesea cu tuse persistentă sau cu bronșită și ar trebui să ia măsuri imediate.

O țigară afumată de o femeie însărcinată crește frecvența cardiacă a fătului timp de 90 de minute. În timp, acest lucru poate duce la apariția sindromului fumatului de tutun. Acest lucru se traduce prin diminuarea lungimii corpului, diminuarea dezvoltării normale intelectuale, emoționale și comportamentale și scăderea circumferinței capului și pieptului copilului. Fumătorii nou-născuți cântăresc 200 de grame mai puțin decât alții.

Rețeta care curăță plămânii în trei zile, chiar dacă ați fumat mai mult de cinci ani, este acum aici:

În bronsite, primul simptom este tusea cronică care începe doar dimineața, apoi devine permanentă, însoțită de o expectorație și ulterior de emfizem cu insuficiență respiratorie.

Efizemul pulmonar este o altă problemă serioasă. Un procent mai mare de 90% din bronhopneumonia cronică este cauzată de fumat, prin asocierea bronșitei cronice cu emfizem pulmonar.

Pentru cei care doresc să trateze aceste probleme în mod natural, există o soluție eficientă și accesibilă pentru toată lumea. Iată de ce aveți nevoie de rețeta care vă curăță plămânii în trei zile:

zahăr brun - 400 grame
apă - 1 litru
turmeric powder - 2 lingurițe
rădăcina de ghimbir - o bucată
ceapa - 400 de grame.
Puneți zahărul brun într-o cratiță cu apă până când fierbe. Adăugați rădăcina de ghimbir și ceapa (tăiați în bucăți mici) și lăsați-o să fiarbă câteva minute.

Puneți praful de turmeric și lăsați-l să fiarbă timp de 15 minute. Apoi scoateți vasul din foc și lăsați-l la temperatura camerei până se răcește.

Puneți amestecul într-un pahar și puneți-l în frigider. Consumați un pahar plin în fiecare zi, de două ori pe zi, la micul dejun și la cină.

În doar câteva zile, veți observa că plămânii dumneavoastră vor fi mult mai curați, chiar dacă ați fumat ani de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu