Antrenament pentru sânii ridicati și fermi facute acasa

Sânii sunt alcătuiți din țesut gras, acoperit de piele și atașat de ligamentele pectorale, astfel încât să întăriți și tonul acestor mușchi aveți nevoie de câteva exerciții pentru a vă întări sanii. Le va oferi o proporție mai bună, fiind mai ridicată și mai fermă.

Cea mai eficientă modalitate de a vă îmbunătăți aspectul sânilor este înotul, dar și unele exerciții de întărire a sânilor vă pot ajuta.
Exerciții pentru sânii fermi folosind preasiune - Unul dintre cele mai simple exerciții pentru sânii fermi este aplicarea presiunii. Este un exercițiu care nu necesită niciun echipament special. Țineți picioarele ușor distanțăti, față în față, la un perete, la o distanță de aproximativ 18 centimetri. Stați pe mâini, care se află la aceeași înălțime cu umărul. Înclinați-vă spre perete, apăsați cât de mult puteți, timp de zece secunde, apoi reveniți la poziția inițială. Faceți un set de zece repetări, apoi relaxați-vă mâinile și agitați-i.
Pentru a vă întări mușchii pectorali, puteți face și flotari.
Exerciții pentru sânii fermi folosind greutăți - Puteți face aceste exerciții folosind greutăți de 1-2 kilograme în fiecare mână. Stați pe podea pe spate, cu genunchii îndoiți și întindeți brațele perpendicular pe corp. Ridicați-vă brațele până când se întâlnesc deasupra pieptului, apoi reveniți la poziția inițială. Repetați acest exercițiu de zece ori.

Exerciții pentru sânii ferme care utilizează palmele și coatele - Pentru a avea sanii frumoși și bine tonifiați, puteți face un exercițiu foarte simplu, folosind doar mâinile. Ridicați-vă palmele în fața pieptului. Puneți palmele în afară timp de trei până la cinci secunde și repetați acest exercițiu de opt sau zece ori.

Ridicați mâinile pe șolduri și îndoiți puțin coatele. Încercați să vă atingeți coatele la spate, dar nu forțați, ci faceți-o încet și întindeți-vă mușchii timp de 10-15 secunde. Repetați acest exercițiu de opt ori.

Fiecare femeie dorește să aibă sani frumoși care te fac să te simți mai atrăgătoare și acest lucru implică adesea sânii mari și tonifiați. Pentru aceasta, puteți face exerciții pentru a vă întări sanii în fiecare zi și în curând veți observa rezultatele. După ce faceți o serie de astfel de exerciții, este important să vă relaxați mușchii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu