Cum produci HGH (hormon de crestere) in mod natural

HGH produs natural (HGH = hormon de crestere)

1.
Exercitii fizice:


Faceti exercitii fizice compuse (Exercitiile fizice compuse presupun lucrarea mai multor grupe de muschi);
Acest tip de exercitii au ca efect o dezvoltare mai mare a muschilor si ajuta la cresterea nivelului de HGH produs.


2. Somn adanc:


Somnul este esential pentru desfasurarea activitatilor zilnice, gandirea limpede si nivelul HGH-ului;
Pentru un somn benefic trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
Nu mancati cu minim 2 ore inainte de somn (cina nu trebuie sa contina mancare grea de digerat);
Nu faceti
exercitii fizice cu 2 ore inainte de somn;
Dormiti intr-o camera aerisita cu asternuturi curate si comode. Este indicat sa dormiti in liniste (fara zgomote);
Prima ora a somnului este cea mai importanta in eliberarea HGH-ului, deasemenea cea mai odihnitoare ora din toata durata somnului;
Este recomandat sa dormiti intre 7 si 9 ore pe noapte (orele dormite inainte de 00:00 au un efect mai mare asupra organismului).

3. AminoAcizi:


Glicina (Ultimele cercetari au aratat ca glicina poate oferi o mica protectie impotriva anumitor tipuri de cancer. Acest aminoacid poate preveni pierderea masei musculare pentru ca poate creste nivelul de creatina din organism. Creatina este un factor important in cresterea masei musculare si este folosita si de culturisti. O cantitate importanta de glicina se gaseste in piele si tendoane. De exemplu, glicina reprezinta aproximativ o treime din compozitia colagenului, substanta ce este responsabila de hidratarea pielii, reduce aparitia ridurilor, prevenirea durerilor articulare, flexibilitatea vaselor de sange etc. Glicina protejeaza rinichii de actiunea medicamentelor folosite in urma unui transplant si ficatul de actiunea alcoolului.)

Ornitina (Induce eliberarea de hormoni de crestere in organism, care in schimb ajuta la metabolismul grasimilor. Este necesar pentru functionarea adecvata a sistemului imunitar si in detoxificarea amoniacului si refacerea ficatului. Ajuta la vindecarea si repararea pielii si a tesuturilor.)


Arginina (Printre rolurile acestui aminoacid în organism, se pot număra: mărirea cantității de spermă, mărirea imunității naturale și ajutorul în vindecarea rănilor. De asemenea, aceasta permite metabolizarea depozitelor de lipide din organism și tonifică țesutul muscular. Asigură vioiciune fizică și mentală. S-a demonstrat că Arginina ajută la producerea hormonului de creștere (HGH) de către glanda pituitară. Hormonul de creștere promovează un anabolism natural și sănătos în tot organismul, ajutând la sinteza proteinelor în celule. Datorită rolului reparator al țesuturilor afectate, arginina ajută la repararea rănilor și a oaselor).

Lizina (acesta este necesara pentru cresterea si dezvoltarea oaselor la copii, ajuta la absorbtia calciului si mentinerea echilibrului corect de azot in organism si mentinerea masei musculare. Mai mult, este necesara pentru a produce anticorpi, hormoni, enzime, formarea colagenului, precum si repararea tesuturilor. Avand in vedere ca ajuta la construirea de proteine musculare, este utila pentru pacientii care se recupereaza de la leziuni si recuperarea post- operatorie si poate fi utilizata si pentru a ajuta la mentinerea vaselor de sange sanatoase).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu