Trei tehnici prin care iti poti controla mintea

Iata Trei tehnici prin care iti poti controla mintea :

Alegerea : aceasta tehnica este atat de simpla si puternica, incat uneori este ignorata. Se bazeaza pe simplul adevar conform caruia nu poti sa nu alegi: trebuie sa faci alegeri in fiecare zi, asa stau lucrurile. Pana si a alege sa nu alegi este o alegere in sine. Deci sfatul meu catre voi este sa te controlezi pe tine insuti, mintea, energia si atentia ta si sa le indrepti mai degraba catre rezultatul dorit decat spre ceea ce nu doresti.
Ai stat vreodata sa analizezi si sa te gandesti unde duc alegerile tale? Daca te gandesti, o sa te uimeasca profunzimea acestei legi psihologice. Trebuie sa te concentrezi asupra directiei in care te duc alegerile tale si trebuie sa inveti sa studiezi consecintele acestor alegeri.
Puterea alegeri te poate duce oriunde; e uimitor daca te gandesti cum lucrurile sunt conectate intre ele , cum un lucru te duce la alt lucru prin intermediul alegerilor pe care le faci. Analizeaza si observa legaturile dintre lucruri si importanta deciziilor tale si ia hotarari intelepte.

Concentrarea este o lege care pentru mine a fost cheia multor succese, ajutandu-ma sa trec peste dificultati si sa vad in ansamblu cand parea ca sunt pierdut in ceata. Pentru a va dace o idee despre importanta si profunzimea acestei tehnici, a acestei depinderi de maestru, trebuie sa recunosc ca nu stiu cu exacitate nici eu cum functioneaza, dar daca as vrea sa explic cum functioneaza din ceea ce stiu, ar trebui sa scriu o carte numai despre asta. Sunt foarte multe de spus in legatura cu Concentrarea, dar sunt si mai multe de descoperit.

Cand am invatat despre ea, mie mi s-a prezentat Concentrarea drept energie eterna, care este mereu undeva in tine si la care poti apela oricand pentru a intoarce situatia in favoarea ta simplu. Trebuie numai sa te concentrezi adanc, intens asupra a ceea ce-ti doresti, ceea ce ai nevoie si ceea ce trebuie sa faci pentru a obtine ceea ce ti se cuvine. Concentrarea este abilitatea de a te concentra asupra unui lucru in mod clar si constant si puterea de a bloca gandurile si influentele negative.

Se pot scrie volume intregi despre ceea ce nu stiu in legatura cu aces subiect, dar ceea ce stiu sigur este ca daca accepti acest concept drept principiu calauzitor, ti se va intampla ceva magic. Nu as putea sa descriu ce, dar acest ceva iti va schimba viata si va fi alaturi de tine, deci concentreaza-te si calatorie placuta.

Vointa este un subiect care ma uimeste ori de cate ori vorbesc despre el. Este uimitor ce poate realiza cineva cu ajutorul vointei, chiar cineva aflat in conditii extrem de dificile. Am vazut oameni care au facut lucruri care pareau imposibile numai prin puterea vointei, perseverand cu ingerul vointei alaturi, stiind ca nu se poate sa nu reuseasca, stiind ca vor gasi cumva o cale.
La fel se intampla si in cazul tau: in momentul in care iti vei simti vointa arzand prin fiecare celula a corpului, vei intelege ca tot este posibil.
Acum voi fi dur cu tine, pentru binele tau, crede-ma. Ai doua alegeri: ori iti controlezi si ghidezi mintea catre ceea ce vrei, dandu-ti sanse mari de succes, ori te pui singur in boxa acuzatiilor si te concentrezi asupra a ce nu-ti doresti. Tu alegi. Nu exista cale de mijloc.
  Ce alegi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu