Etapele efectuarii unui tatuaj si cat de mult doare?

In momentul cand vreti sa faceti un tatuaj , dupa ce ati ales modelul , va intrebati care sant etapele executiei si cat de mult doare locul care l-am ales .
Etapele sant urmatorele : O data ce modelul este stabilit si desenat la dimensiunea lui ,se dezinfecteaza zona se pune o solutie detol si se aplica desenul pe piele .

Clientul se uita in oglinda sa vada daca pozitionarea este corecta . Daca nu , se repozitioneaza pana cand se ajunge la pozitia dorita si apoi se incepe tatuajul propriu zis . Intotdeauna artistul tatuator , prin experienta lui , stie sa pozitioneze un tatuaj functie de model de tatuaj , dimensiune , locul dupa corp si vizibilitatea lui .
Intai se face conturul (acolo unde este cazul) dupa care se trece la ‘umplerea lui’ la adaugarea umbrelor si stabilirea la final a contrastelor folosind tehnica de succesiune a culorilor (daca tatuajul este color).
Pare simplu dar nu este asa ! Fiecare culoare are tehnica ei . Fiecare umbra adaugata poarta amprenta si viziune artistului tatuator si de asemenea apeleaza la experienta si tehnica lui .Contrastul evidentierea si claritatea detaliilor lor pe parcurs si in special la finalul tatuajului de asemenea este o latura a artisticului si de asemenea a experientei si a tehnicii . Asa cum unii cantareti canta mai bine si altii mai prost si au compozitii mai bune sau mai proaste la fel sant si artistii tatuatori .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu