Traim in Romania

Pe langa lipsa banilor, mai sunt alte 3 mari probleme care te impiedica sa cladesti propria ta afacere: birocratia, politicul si legile schimbatoare si nesigure. Suntem prinsi in menghina sistemului in care traim, si cu toate acestea, mai exista o sansa doar pentru oamenii care raspund cu "da" la urmatoarele 5 intrebari:

Vrei propria afacere pe care sa o dezvolti singur, si care sa iti aduca un venit constant tie si familiei tale?
Vrei sa construiesti o afacere durabila, oferind noi locuri de munca?
Te crezi in stare sa coordonezi afacerea proprie chiar daca asta presupune angajati mai multi, dar si profit mai mare?
Vrei sa castigi bani si totodata respectul celor ce te cunosc?
Iti doresti sa incepi propria afacere fara a renunta la actualul loc de munca?
In urmatoarele 5 minute iti dezvalui ce sume de bani ai putea primi si tu de la Uniunea Europeana, fara sa-i mai returnezi si fara sa te imprumuti la banca! Sunt fonduri europene de care tu si familia ta va puteti bucura ani multi de aici incolo, construindu-ti propria afacere...

Iti Garantam afacerea ta si iti oferim
pana la 85% din totalul investitiei


Tinzi sa crezi ca este o minciuna, din fericire afirmatia nu este facuta de nici un politician roman... Imagineaza-ti ca ai o idee de afacere si pui pe hartie un plan, il scri folosind cuvintele tale, si obtii finantare? Ei bine in momentul respectiv nu primesti doar bani ca sa iti construiesti afacerea, ci primesti si garantia ca afacerea ta va functiona...

Aceasta garantie este sustinuta de experienta Uniunii Europene care investeste in afaceri de succes concepute si dezvoltate de oameni ca noi, inca din anul 1958. Pana in 2013 Uniunea Europeana ne va oferi si noua aceasta oportunitate, alocand Romaniei fonduri de 28-30 miliarde de euro.

O data garantata afacerea ta primesti finantarea care reprezinta de la 60% pana la 85% din investitia totala, astfel la o investitie de 50.000 euro Uniunea Europeana iti va oferi 42.500 de euro, iar tu vei contribui pe parcursul dezvoltarii afacerii cu suma totala de 7.500 de euro.

Indiferent ca dezvolti o ferma, cu o investitie de 20.000 euro sau o pensiune turistica cu 100.000 euro, procentul ramane tot acolo, in jur de 80%.

Dupa aceea totul depinde de tine, afacerea insasi va fi in totalitate controlata de tine si
banii de la Uniunea Europeana vor fi controlati tot de tine.


Dar pentru a primi garantia afacerii tale si finantarea ai nevoie sa cunosti:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu