Traim in Romania part 2

Domeniile de afaceri unde se acorda cele mai multe fonduri?
De unde sa incepi. La pag. 50 din ghidul „Proiecte eligibile pentru fonduri europene” vei gasi care este primul pas, indiferent de domeniul in care desfasori afacerea ta
Descopera cele 5 conditii care iti ofera garantia ca proiectul tau va fi acceptat* si care sunt singurele 3 greseli pentru care un dosar ar putea fi refuzat... Evita aceste 3 greseli si proiectul tau va fi aprobat
Descopera singurul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a obtine finantare nerambursabila de 85% (pag. 54 - „Proiecte eligibile pentru fonduri europene”)
Descopera care sunt fondurile disponibile pentru Romania in 2010 si pana in 2013
Te-ai decis ce afacere o sa construiesti, atunci iti vom dezvalui exact in ce program te incadrezi si care sunt primii 7 pasi pe care trebuie sa ii faci pentru a depune un proiect de succes
Afla la ce agentie depui dosarul si ce trebuie sa verifici inainte ca sa ai garantia aprobarii* (vezi pag. 100 din ghidul „Proiecte eligibile pentru fonduri europene”)

Lista completa cu toti pasii care trebuie sa ii urmezi si etapele de parcurs le gasesti in ghidul „Proiecte eligibile pentru fonduri europene”, click aici pentru a intra in posesia singurului ghid de specialitate din Romania

Bani, Bani, Bani... Dar cum trec de
birocratie si politic sa ajung la ei?
In urmatoarele 5 minute iti voi dezvalui cum sa iti construiesti si tu propria afacere cu fonduri europene 100% legal, si de ce persoanelor care acceseaza deja fonduri de sute de mii de euro, s-ar putea sa nu le convina ce iti voi spune...

Alaturi de o echipa formata din doi oameni de afaceri din Sibiu si Ploiesti si un fost contabil, actualmente profesor universitar in Hunedoara, am reusit sa concentram intr-un ghid toate informatiile de care tu ai nevoie pentru a accesa fondurile europene...

Informatiile sunt practice, de ultima ora si in 205 pagini am reusit sa concentram peste 4000 de pagini de informatii despre accesarea fondurilor europene, lucru care face ghidul „Proiecte Eligibile pentru Fonduri Europene” unic in Romania!

De acum inainte:

nu mai trebuie sa intrebi in stanga si in dreapta si sa fii refuzat de oameni care tin informatiile doar pentru ei
nu mai trebuie sa alergi de la o institutie la alta, vei stii exact cui trebuie sa te adresezi pentru a primi fonduri nerambursabile pentru afacerea ta (de la pag. 57 pana la pag. 64 vei gasi numele tuturor agentiilor la care poti apela)
spune-mi in ce localitate o sa dezvolti afacerea ta ca sa iti spun cati banii vei primii (mai multe detalii la pagina 91 din ghidul „Proiecte eligibile pentru fonduri europene”)
vei stii fiecare pas si fiecare etapa care o vei parcurge pentru a obtine finantare de la Uniunea Europeana, incepand cu completarea cererii si pana la depunerea proiectului (vezi pag. 100 din ghidul „Proiecte eligibile pentru fonduri europene”)
Daca vrei sa descoperi calea strabatuta deja de alti zeci de romani obisnuiti, care au obtinut deja finantare europeana, atunci iti recomand cu tarie ghidul „Proiecte eligibile pentru fonduri europene”, care iti spune exact ce sa faci, fara sa iti ceara bani in avans sau comisioane scunze >> click aici pentru a parcurge toate etapele obtinerii unei finantari

Si tu pot obtine fonduri europene?
Probabil ca ti se pare prea frumos ca sa fie adevarat ca afacerea sa iti fie garantata pe termen lung si sa primesti si bani pentru investitia totala, de fapt asa este normal sa fie, fiindca fondurile europene sunt pentru noi toti, nu doar pentru oamenii alesi ai poporului. De aceea echipa noastra a scos acest ghid cu informatii complete de accesare a fondurilor europene in 2010, care se adreseaza direct:

Persoanelor fizice sa PFA-urilor, fara cunostinte si relatii
Intreprinderilor individuale sau familiale, care nu au bani sa inceapa o afacere
Micro-intreprinderilor si oamenilor cu spirit antreprenorial
SRL-urilor, Grupurilor de producatori, detinatori de paduri, societatilor agricole, s.a.m.d..
Oamenilor ca tine si ca mine, carora ni se iau niste bani, ascunzandu-ne drepturile


Click aici pentru a parcurge toti pasii necesari obtinerii unei finantari nerambrsabile
Peste 200 de pagini de informatii practice



Peste 522 idei de afaceri garantate si
finantate de Uniunea Europeana?
Ai una sau mai multe idei de afaceri? Verifica daca acestea se incadreaza in domeniile eligibile pentru obtinerea fondurilor nerambursabile... Activitati eligibile:

Cresterea animalelor (cu cateva exceptii, enumerate la pag. 17 din ghidul „Proiecte Eligibile pentru Fonduri Europene”)
Productia de bauturi racoritoare nealcoolice; productia de ape minerale si alte ape imbuteliate
Fabricarea si Finisarea materialelor textile (cateva exceptii, vezi pag 17. din ghidul „Proiecte Eligibile pentru Fonduri Europene”)
Agricultura, silvicultura si pescuit
Fabricarea da covoare, mochete, franghii, sfori, s.a.m.d.
Fabricarea articolelor de imbracaminte (cateva exceptii enumerate in ghidul „Proiecte eligibile pentru fonduri europene”, printre care si hainele de blana)
Fabricarea articolelor de voiaj, Marochinarie si Incaltaminte
Fabricarea produselor din lemn (lista intreaga cu activitati bazate pe prelucrarea lemnului – vezi pag. 18)
Fabricarea de mobila
Fabricarea bijuteriilor, imitatiilor de bijuterii si articolelor similare
Fabricarea articolelor pentru sport
Fabricarea jocurilor si jucariilor
Repararea, intertinerea si instalarea masinilor si echipamentelor
Colectarea deseurilor
CONSTRUCTII (lista completa cu activitati de constructii la pagina 29 din ghidul „Proiecte eligibile pentru fonduri europene”)
Lucrari de instalatii electrice si tehnico-sanitare, plus alte lucrari de instalatii pentru constructii
Lucrari de tamplarie si dulgherie
Lucrari de ipsoserie
Transport si depozitare
Intertinerea si repararea masinilor si a motocicletelor
TURISM
Activitati de posta si curierat
RESTAURANTE si alte activitati de servicii de alimentatie
Activitati de editare a cartilor, ziarelor, revistelor si alte activitati de editare
Activitati veterinare
Activitati de peisagistica si servicii pentru cladiri
Daca ideea ta nu se afla printre cele enumerate aici, verifica toate cele 522 de afaceri eligibile la paginile 17-36 din ghidul „Proiecte eligibile pentru fonduri europene”

Click aici pentru a dintra in posesia ghidului „Proiecte eligibile pentru fonduri europene”

Mai presus de toate
ce-i al tau e pus de-o parte...
Pe langa banii pe care ii vei primi de-alungul urmatoarelor luni vei beneficia si de:

instruirea GRATUITA a angajatilor tai
vei primi alocatii compensatorii daca dezvolti afacerea intr-o zona defavorizata
vei beneficia de consultanta gratuita pe parcursul dezvoltarii afacerii tale, inclusiv cand vei incepe procesarea si distribuirea produselor tale, in plus acest lucru iti va oferi un un avantaj devastator in fata concurentilor, care nu se bucura de experienta consultantilor europeni
vei avea siguranta ca afacerea ta functioneaza, altfel nu ai fi primit finantare nerambursabila
vei avea mereu la cine sa apelezi in cazul in care afacerea ta intampina probleme, sau nu esti sigur de urmatorul pas
profitul afacerii intra in totalitate in buzunarul tau, nu va trebui sa dai socoteala nimanui pentru profitul pe care il vei obtine (*exceptie face domnul stat caruia ii platesti impozit)
impreuna cu tine se va bucura si familia ta de roadele acestei afaceri

Te asigur ca beneficiile de care te vei bucura sunt numeroase, imagineaza-ti pentru 15 secunde ca ai un salariu de 7 ori mai mare si o sa vezi ca iti trec prin minte cel putin alte 3 lucruri de care te poti bucura, dar in prezent nu o faci.

Fa primul pas si bucura-te de afacerea ta, in ciuda oamenilor invidiosi care vor sa castige numai ei din aceasta mare afacere europeana.

Fa primul pas, altfel totul e in zadar! Da click pe acest link si incepe afacerea ta (produs disponibil in 1000 201 exemplare)

Afacerea ta chiar va fi finantata?
Garantia obtinerii unei finantari nu ti-o ofera nici o firma de consultanta chiar daca iti va percepe comisioane inainte de a incepe sa lucreze la proiectul tau...

Singura garantie ti-o poti acorda singur, tu cu ajutorul ghidului „Proiecte eligibile pentru fonduri europene” care te va indruma pas cu pas prin parcurgerea fiecarei etape pana la depunerea proiectului, astfel tu sa ai siguranta unui proiect bine facut, fiindca ce faci tu pentru tine, nu se compara cu ce ar face o firma de cunsultanta si nici nu vei cheltui o avere pe comisioane si atentii!

Un comentariu: